Moderne hytter i flotte omgjevnadar i Telemark

Utvikla i samarbeid med Snøhetta

Svivkollen hyttefelt AS kan tilby fleire fantastiske hytter med smarte, berekraftige løysinger og stilfullt design, ute og inne. Vi samarbeider tett med arkitektar, hytteleverandørar, entreprenørar og byggefirma. Dette reduserer tida frå du signerer til hytta står klar.

Hytter for salg

Hytter til leige

Er du usikker på å kjøpe hytte og ynskjer å prøve ut hyttelivet fyrst tilbyr me å sette opp ny hytte for deg til åremålsleige med reduksjon i pris ved eit evt kjøp. I og med at hytta ikkje er satt opp enda er også graden av involvering i byggeprosessen valgfri etter kvar enkelt sine ynskjer.

Presentasjon av hyttene

Me har fleire andre hyttetyper som kan leveras som ei totalpakke med nøkkelferdig hytte og tomt i Svivkollen hyttefelt. Har du ein hyttemodell sjølv som du ynskjer, gjer me deg gjerne eit tilbud på den som ein del av ei totalpakke også.

Gapahuk – ei hyllest til landskapet

Gapahuk er arkitektur i verdsklasse. Hytta har ei form som passar i eit kvart terreng – ved sjøen, på fjellet eller i skogen. Fleire høge vindauge fyller hytta med dagslys frå morgon til kveld.
Hytta har ein miljøvennleg stil og er bygd av lokalt tømmer fra Nordmøre. Taket egner seg godt for solcellepanel. 

Lysthus - Ei opning mot naturen

Lysthus opner opp mot naturen og omgjevnadene. Hytta er tilpassa terrenget og har eit design som viskar ut grensa mellom ute og inne.
Lysthuset er tenkt innenfra og ut. Det opne fellesrommet i midten av hytta har gjennomlys frå store vindauge. Her kan du føle deg i eitt med naturen og samstundes ha det lunt og godt innendørs. 

Stillits - trend - den nye klassikaren

Stillits har eit unikt særpreg med ein stor glassvegg i front av oppholdsrommet. Stillits er ei innholdsrik hytte med to romslege soverom og eit stort bad. Med ein stor hall har du godt med garderobeplass, og uteboden gir deg nødvendig lagringsplass.
Vi kan tilpasse hytta ynska dine, til dømes med ekstra bod eller soverom slik at du har alt du treng for kvalitetstid med familie og venar.  

Sisik 1- trend - lys og luft

Sisik 1 er ei funkisinspirert hytte med reine enkle linjer, saksa pulttak og store glassflater slik at du kan nyte naturen også når du er inne. Vi kan skreddersy vindauga etter utsikt og solinnfall på tomta di.
Hytta egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten.  

Ørna 1 - trend - perfekt balanse

Hyttene i Ørna-serien har spennande linjer, eit særprega skråparti og hjørnevindauge som skapar ei praktfull panoramautsikt. Stua er luftig med open kjøkkenløysing. Ein praktisk hems gjer moglegheit for ekstra soveplassar. Den nye Trendutgåva i Ørna-serien passar like godt ved sjøen som på fjellet. Ørna kjem i to ulike storleiker. Den smarte planløysinga gjer at også den minste på knappe 70m2 inneheld alt ein treng. 

Langhus

Langhus fra RINDALSHYTTER Langhus er norgeshistorie i moderne utgåve. Allerede i bronsealderen finn me denne bygningsforma; lang, smal og tilpassa omgjevnadane. Etter kvart vart langhusa utvikla til våningshus i mange storleikar, med ulike høgder og takvinklar, utført i tømmer og bindingsverk. Vår hytteserie Langhus bygger på den historiske langstrakte forma, men er blitt moderne hytter med store glassflater som gjer deg følelsen av å vere i eit med naturen. Hytta har beisa innvendig kledning, einstavs eikeparkett på golv, flis på golv og vegg på bad, royalimpregnert dobbelfalsa ytterkledning, royalimpregnert tretak. Leverast med baderomsinnredning og kjøkken.